Kiitos

Kaikella on aikansa taivaan kannen alla. Jätän katulähetyksen tj tehtävän hyvässä yhteisymmärryksessä ja rakkauden hengessä hallituksen kanssa. Tuotannolliset ja taloudelliset syyt yhdessä koronan aiheuttaman poikkeustilan kriisin kanssa johtivat työsuhteen irtisanomiseen. Olen kiitollinen yli 14 vuoden palveluajasta katulähetyksen työssä, josta lähden monia kokemuksia rikkaampana. Katulähetyksen jäsenyys ja monet ystävyyssuhteet säilyvät.

Hallituksella on täysi luottamukseni ja rukoilen sille Herralta tulevaa viisautta viedä katulähetyksen näkyä ja evankeliumia eteenpäin Pyhän Hengen voimassa! Ylistetty olkoon Herramme Jeesuksen Kristuksen nimi!

Työ on vienyt paljon voimavaroja ja aikaa jopa perheeni kustannuksella eikä ole tullut kaikkia lomia pidettyä. Nyt on aika tehdä siitä parannusta…kesäloma saakoon alkaa!

Jukka Silvola

Share This