Turun Katulähetys ry:n hallitus päätti alkusyksystä 2017 käynnistää verkkosivujen uudistamisen. Vanhat ja hyvin palvelleet sivut olivat muuttuneet vuosien varrella teknisesti vanhanaikaisiksi. Päivitystarpeeseen vaikutti myös se, että verkkosivuilta halutaan aiempaa enemmän. Pelkkä sähköinen esite, joka viestittää yhteystiedot ja ajankohtaisen toiminnan ei enää vastannut niitä odotuksia ja tarpeita, joita verkkosivulle asetettiin.

Uudet verkkosivut on toteutettu WordPress julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa mm aikaisempaa helpomman vuorovaikutuksen. Sivustolla esitellään omalla alasivullaan Kirpputorin mielenkiintoisia tuotteita. Löydät myös tapahtumakalenteristamme tapahtumat karttoineen, jos siis haluat tulla vaikkapa hernekeitolle johonkin lähiötapahtumaamme, et tarvitse enää erillistä karttahakua, koska tapahtuman tietojen yhteydessä on myös karttakuva.

Sivuston uudistus on vielä kesken, mutta riittävän pitkällä, jotta se voidaan jo julkaista. Suurimmat odotettavissa olevat muutokset kohdistuvat Kirpputori-sivulle, jossa julkaisemme kuvia kirpputorin tuotteista instagram syötteellä.

Share This